Magánszemélyeknek

Cégeknek

A Váci Egyházmegye Ifjúságáért a Fiatalokkal, azaz VIFI Alapítvány 2012-es alapítása óta Egyházmegyénk Ifjúsági Lelkészségének támogató háttere, mellyel közhasznú alapítványként szorosan együttműködik. Az Alapítvány tartós célja a Váci Egyházmegyéhez tartozó ifjúsági közösségek tevékenységének támogatása, a működéshez szükséges anyagi, technikai és személyi háttér megteremtése, és a Váci Egyházmegyében folyó regionális ifjúságnevelő munka szervezése, koordinálása, szervezeti segítése.

Továbbá támogatja hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok közösségi tevékenységeit, programjait, segítséget nyújt a társadalomba való beilleszkedésükben. Közreműködik gyermekek és fiatalok lelkigondozásában, mentálhigiénés segítésében.

Az Alapítvány céljainak megvalósítása érdekében különösen nagy hangsúlyt fektet a fiatalok mind nagyobb számú bevonására, az önkéntesség és az öntevékenység erősítésére, ifjúsági animátorok, közösségvezetők képzésére.

Támogatás

Egész évben segítenél nekünk vagy csak most?
Mekkora összeggel szeretnéd támogatni céljainkat?

Érdekel, hogy mire elég a támogatás?

Hogy a legkényelmesebb neked?

Személyes adatok:

Cégadatok:

Kérem adjon egy tetszőleges jelszót (minimum 5 karakter, egy nagybetű és egy szám) és jegyezze meg, hogy visszatérhessen, ha később módosítani szeretné az adatait.
Köszönjük, ha megadja a címét!
Köszönjük, ha megadja a címét!
Köszönjük, ha megadja a címét!

Az ismétlődő adományozás miatt kártyaadatai mentésre kerülnek.

Ismétlődő adományozás a következőkben foglaltak szerint:

  • Összesen, a jelenlegit leszámítva alkalommal
  • Alkalmanként ekkora összegben: Ft
  • Eddig a dátumig bezárólag:
SimplePay vásárlói tájékoztató